ТАТО, МАМА І Я – СПОРТИВНА СІМ’Я

Давайте сімейні цінності шанувати,

Давайте завжди близьких поважати…

15 травня 2016р. в Україні відзначали чудове свято — День сім'ї. В нашому закладі (ДНЗ №1 «Джерельце») батьки є нашими вірними союзниками у справі виховання дітей, активними учасниками в житті дитячого садка. Ми добре розуміємо, що саме родина і дошкільний навчальний заклад закладають фундамент майбутнього дитини.
17 травня батьки та діти старших груп закладу взяли участь у сімейному спортивному святі «Тато, мама і я - спортивна сім’я».
Усі діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість. Не тільки діти, а й батьки старанно долали перешкоди.
Учасники змагань емоційно реагували на кожне із завдань, демонструючи свою спритність та згуртованість. Журі уважно стежило за виконанням завдань членами команд, чітко фіксували допущені помилки, підраховували бали.
За результатами змагань - перемогла дружба! Усі сім'ї були нагороджені подяками та діти отримали солодкі призи.
Це було справжнє свято для учасників заходу. І батьки, і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Кiлькiсть переглядiв: 336